Rdeče-beli v soboto odpirajo 7.krog Prve Lige Telekom Slovenije z gostovanjem v Domžalah.

Še ena težka tekma za varovance Slobodana Gruborja je pred vrati. Ne glede na trenutno stanje na lestvici lahko mirno zapišemo, da gre za zelo pomembno srečanje Prve Lige, saj bo pravico na srečanju, ki se bo v domžalskem športnem parku pričelo ob 18.00 uri, delil še drugič zapored Damir Skomina.

Po pravljičnem nedeljskem večeru, ko je v Kidričevem padla Olimpija, so rdeče-beli že od ponedeljkovega jutra povsem osredotočeni na soboto, na novo težko prvenstveno preizkušnjo proti Domžalam.

Za pomembne tri točke je v nedeljskem večeru poskrbel Nikola Leko, kateremu je uspešno asistiral novinec v ekipi rdeče-belih Ante Živković, ki pred srečanjem v Domžalah opozarja, da njega in ekipe ne sme zavesti trenutno stanje na lestvici. »Sedaj že gledamo naprej proti Domžalam, ne sme nas zavesti trenutno stanje na lestvici. Domžale so kvalitetna ekipa z odličnimi igralci, ampak mi bomo šli v tekmo proti Domžalam maksimalno, da izvlečemo čim boljši rezultat iz vročega gostovanja.«

V zadnji sezoni so se rdeče-beli z Domžalčani pomerili štirikrat in osvojili le točko. Domžale so tradicionalno neugoden nasprotnik, v obeh srečanjih v Domžalah so morali rdeče-beli po trikrat po žogo v svojo mrežo, zato bo tudi tokrat še enkrat odločujoča trda obramba, kot smo jo videli v vseh šestih nastopih letošnje sezone.

V Domžalah bo za zmago potrebno doseči zadetek in kot poudarja šestindvajsetletni napadalec, upa, da je čas za njegov prvenec tudi v prvenstvu. »Ekipa me je lepo sprejela, dobro sem se vklopil, odlično se počutim. Proti Olimpiji sem odigral prvih 90 minut v prvenstvu, v pokalnem tekmovanju sem že zadel, proti Olimpiji sem asistiral, sedaj pa upam, da se tudi jaz vpišem med strelce še v prvenstvu.«