V nedeljo 20. oktobra ob 16.30 uri čaka rdeče-bele nova prvenstvena preizkušnja, ko bodo v okviru štirinajstega kroga Prve Lige Telekom Slovenije v kidričevskem športnem parku gostili ekipo ljubljanskega Brava.

Varovanci Slobodana Grubarja so uvodni medsebojni obračun na ljubljanskem ŽAKu dobili, ko je srečanje odločil Luka Štor v začetku drugega polčasa. Formo med reprezentančnim premorom pa so rdeče-beli ohranjali s prijateljskim srečanjem proti hrvaškemu prvoligašu HNK Gorici in v pokalni preizkušnji proti Kopru, kjer so slavili po izjemnem zadetku Mihaela Klepača.

»Nadejam se, da bo moja strelska forma rastla iz nastopa v nastop. Zasluge za moje zadetke gredo celotni ekipi, za kar sem jim hvaležen. Upam, da bom v tem tempu nadaljeval ter stopnjeval strelsko formo,« je uvodoma poudaril dvaindvajsetletni hrvaški napadalec. 

Kot je poudaril strelec zmagovitega zadetka rdeče-belih na zadnji prvenstveni preizkušnji proti velenjskemu Rudarju, je načrt pred srečanjem z Bravom, da tri točke ostanejo doma: »Nisem igral proti Bravu prvič, saj še nisem bil član Aluminija, ne vem veliko o njih. Sicer smo gledale tekme, delali analize, zdi se mi, da so bistveno boljši v gosteh, kot doma, tako da bomo v tekmo šli z maksimalnim spoštovanjem do njih, a mi imamo svojo računico, da tri točke ostanejo  v Kidričevem.«

Nedvomno bo tudi tokrat veliko odvisno od obrambe rdeče-belih, ki bo morala poudarek dati hitrim ljubljanskim napadalcem, na čelu z Aljošo Matkom, ki je že pri šestih prvenstvenih zadetkih.

Vstopnice za obračun z Bravom si lahko zagotovite na prodajnih mestih Mojekarte.si – https://bit.ly/33EIQgC, ali na klubski blagajni, ki svoja vrata odpira uro pred pričetkom srečanja.