Zadnji vikend za mladeniče nogometne šole rdeče-belih ni bil uspešen, edina selekcija ki je vknjižila točko je bila selekcija mladincev, ki je remizirala proti vodilni ekipi Ilirije Extra-Lux, medtem ko so kadeti prav tako proti Iliriji priznali premoč, premoč pa so priznali tudi starejši dečki proti vrstnikom velenjskega Rudarja.

1.SML

Varovanci Simona Vidoviča so se proti vodilni ekipi prvenstvene razpredelnice v 23. minuti znašli v zaostanku, ko je Jana Petka iz najstrožje kazni premagal Črt Rotar. Sledil je odličen odziv rdeče-belih, ti so najprej v 32. minuti srečanja rezultat izenačili, ko se je med strelce vpisal Maj Škoflek. Tik pred odhodom na odmor pa je Anej Dukarić uspel rezultat obrniti v korist rdeče-belih. Za delitev točk je dvanajst minut pred koncem srečanja poskrbel Jon Bartolj.

Nova KBM Aluminij : Ilirija Extra-Lux 2:2 (2:1)

Strelci: 0:1 Rotar 23`-11m, 1:1 Škoflek 32`, 2:1 Dukarić 45`, 2:2 Bartolj 78`

Nova KBM Aluminij: Petek, Colnarič, Jovanović, Hempt (89` Cugmas), Simonič, Franci (82` Macanović), Škoflek, Škerget, Dukarić, Schaubach, Rahle (70` Mihalič Rader). Trener: Simon Vidovič.

Ilirija Extra-Lux: Dermastja, Nadarević (46` Vendramin), Zukić, Snedic, Novak (62` Mušič), Bartolj, Hace (46` Benkič), Zyberi (46` Katić), Korošec, Rotar (65` Savič), Medič Slaček. Trener: Robert Kopčič.

Rumeni kartoni: Hempt, Schaubach, Simonič, Dukarić, Nadarević, Vendramin, Zukić, Benkić

Rdeči karton: Simonič 85`- Nova KBM Aluminij

1.SKL

Kadetsko srečanje med rdeče-belimi in zeleno-belimi so bistveno boljše pričeli gostje, ki so povedli že v prvi minuti, ko je Aneja Zupana premagal Matjaž Veber. Rdeče-beli so se v tekmo vrnili tik pred odhodom na odmor, ko je izenačujoči zadetek dosegel Lan Mesarič. Po dobri uri igre so rdeče-beli na zelenici ostali brez Žige Kosarja, ki je prejel še drugi rumeni karton in posledično rdečega. Gostje so igralca več izkoristili dvajset minut zatem, ko je za končni rezultat iz najstrožje kazni zadel Taj Rožič Šuligoj.

Nova KBM Aluminij : Ilirija Extra-Lux 1:2 (1:1)

Strelci: 0:1 Veber 1`, 1:1 Mesarič 43`, 1:2 Rožič Šuligoj 80`-11m

Nova KBM Aluminij: Zupan, Schaubach, Letonja (75` Veber), Gajšek, Kraner, Mesarič, Bek, Vodan (25` Kosar), Grbavac (71` Kosar), Medved (64` Tomasović), Kotnik. Trener: Primož Gorše.

Ilirija Extra-Lux: Strmec, Pori, Nikolić, Bajc, Pavlič, Zorko, Puc, Kvaternik (66` Orehek), Beljkaš (74` Rožič Šuligoj), Veber (43` Rugelj), Sojer. Trener: Rok Golob.

Rumeni kartoni: Kosar, Bek; Pori, Pavlič, Sojer.

Rdeči karton: Žiga Kosar 60` – Nova KBM Aluminij

Starejši dečki U15

Že v četrtek so šele drugi poraz v prvenstvu doživeli varovanci Andraža Mlakarja, ki kljub porazu še vedno zasedajo odlično četrto mesto na prvenstveni lestvici. Srečanje so boljše pričeli rdeče-beli, ki so povedli v 16. minuti, ko je v polno meril najučinkovitejši nogometaš rdeče-belih Jaša Maričić. Drugi polčas je povsem pripadel knapom, ti so najprej v 46. minuti rezultat poravnali, izenačujoč zadetek je dosegel Maid Dogdić iz najstrožje kazni. Popoln preobrat pa je v 58. minuti zrežiral Florijan Mežnar.

Rudar Velenje : Aluminij 2:1 (0:1)

Strelci: 0:1 Maričić 16`, 1:1 Dogdić 46`-11m, 1:2 Mežnar 58`

Rudar Velenje: Kos, Čizmić (61` Štruc), Turinek, Mežnar, Dogdić (74` Hojnik), Krenker (67` Pečovnik), Čebular (82` Aćimović), Podvornik (28` Rodić), Bankovački, Slemenšek, Hasanić. Trener: Franci Oblak.

Aluminij: List, Ali, Dovečar, Premzl (55` Jevšenak), Krašovec (69` Verlič), Pukl, Robin, Petek, Modrič, Rahle, Maričić. Trener: Andraž Mlinar.

Rumeni kartoni: Aćimović; Rahle

Mladince in kadete v pihajočem vikendu čaka gostovanje v knežjem mestu, kjer se bodo kadeti ob 12:30 uri na Skalni kleti pomerili s Celjani, medtem ko bodo mladinci svoje srečanje prav tako na Sklani kleti pričeli ob 15:00 uri. Starejše dečke čaka najprej zaostalo srečanje 10. kroga proti Celju, srečanje bo odigrano v sredo 19. oktobra ob 15:30 uri v kidričevskem športnem parku. V 12. krogu pa bodo rdeče-beli prav tako doma gostili ekipo Jarenine, srečanje se bo v soboto 22. oktobra pričelo ob 11:00 uri.