Mladinska in kadetska selekcija rdeče-belih je z tekmama v Domžalah zaključila svoje prvenstvene obveznosti. Varovanci Simona Vidoviča so v Domžalah slavili z 0:2, medtem ko so varovanci Luke Gobca priznali premoč državnim prvakom v mladinski kategoriji.

1.SML

Prvi polčas v domžalskem športnem parku se je v med rumeno družino in rdeče-belimi končal brez zadetkov. V nadaljevanje srečanja pa so boljše vstopili rdeče-beli, ki so v 54. minuti povedli, ko je Lovra Štubljarja premagal Lukas Hempt. V zadnje pol ure so Domžalčani s tremi zadetki potrdili, da so najboljša ekipa v mladinski konkurenci. Varovanci Darka Birjukova so najprej rezultat izenačili v 60. minuti, ko je zadel Anes Jakupović. Le šest minut zatem so Domžalčani obrnili rezultat v svojo korist, ko je v polno meril Luka Turudija. Končni rezultat je dobrih deset minut pred iztekom rednega dela postavil Jakob Snedic.

Domžale : Nova KBM Aluminij 3:1 (0:0)

Strelci: 0:1 Hempt 54`, 1:1 Jakupović 60`, 2:1 Turudija 66`, 3:1 Snedic 80`

Domžale: Štubljar (82` Tešanović), Barišič, Salešević, Andjelić, Belinc, Ficko, Budzak, Snedic, Jakupović (65` Lekše), Bukovec (61` Popijal). Trener: Darko Birjukov.

Nova KBM Aluminij: Fras, Đuran (74` Šebalj), Jovanović, Vidovič, Privošnik, Dvoršak (63` Demiri), Dukarić (70` Hren), Rahle, Hempt, Lorbek, Kozjak (81` Macanović). Trener: Luka Gobec.

Rumena kartona: Salešević, Snedic.

1.SKL

Kadetska ekipa rdeče-belih je v domžalskem športnem parku vknjižila še enajsto prvenstveno zmago, za katero je z dvema zadetkoma poskrbel Luka Pučnik. Slednji je mrežo gostiteljev načel v 13. minuti, zmago in tri točke pa je potrdil v 67. minuti.

Domžale : Nova KBM Aluminij 0:2 (0:1)

Strelca: 0:1 Pučnik 13`, 0:2 Pučnik 67`

Domžale: Štiftar, Guberac, Rajter Krebs, Jusić, Koroša, Nalo (68` Djuranović), Remic, Brumec, Majcen (56` Brecelj), Rašić, Javorič. Trener: Ante Bratić.

Nova KBM Aluminij: Zupan, Colnarič, Pučnik, Galić, Metličar Fric, Cugmas, Hamler (46` Zorec), Škerget, Franci (72` Rozman), Košat (71` Ćerimi), Štante (46` Kotnik). Trener: Simon Vidovič.

Rumena kartona: Rajter Krebs, Guberac; Cugmas

Na skupni lestvici mladincev in kadetov so rdeče-beli končali na osmem mestu. Skupaj so zabeležili 19 zmag, 17 neodločenih rezultatov in 16 porazov.