Za mladince in kadete se je v soboto s tekmama proti Muri končalo prvenstvo, obe selekciji sta črno-belim priznali poraz. Mladinci so kljub porazu sezono končali na četrtem mestu, medtem ko so kadeti letošnjo sezono sklenili na enajstem mestu. Na skupni lestvici 1. slovenske mladinske in kadetske lige so rdeče-beli zasedli osmo mesto z 68 točkami.

1.SML

Srečanje v Radencih se je pričelo povsem po notah varovancev Simona Vidoviča, ki so povedli že v 2. minuti, ko je rdeče-bele v vodstvo popeljal Klemen Rahle. V 20. minuti je rezultat poravnal bivši član rdeče-belih Jaka Domjan. Dobrih deset minut pred iztekom prvega polčasa so rdeče-beli še drugič na srečanju povedli, za novo vodstvo je poskrbel Rene Škerget. Tik pred odhodom na odmor je za novo izenačenje s svojim drugim zadetkom poskrbel Jaka Domjan. Drugi polčas je povsem pripadel gostiteljem, ti so Jana Petka premagali še trikrat, dvakrat se je med strelce vpisal še Jaka Domjan, en zadetek je prispeval Luka Baš.

Mura : Nova KBM Aluminij 5:2 (2:2)

Strelci: 0:1 Rahle 2`, 1:1 Domjan 20`, 1:2 Škerget 34`, 2:2 Domjan 42`, 3:2 Domjan 70` 4:2 Baš 75`, 5:2 Domjan 88`

Mura: Šumenjak (89` Rantaša), Lovrec, Kasalo (77` Nedeljko), Brkić (86` Ozbetič), Domjan, Štefanec (61` Baš), Jelovica, Rantaša, Graj, Močiler (48` Ignjić), Turudija. Trener: Matjaž Kek.

Nova KBM Aluminij: Petek, Colnarič, Jovanović, Hempt (56` Gajšek), Simonič, Čeh (86` Cesar), Škerget, Mihalič Rader (76` Macanović), Hren, Rahle, Krušič (69` Chekov). Trener: Simon Vidovič.

Rumeni kartoni: Graj, Turudija; Škerget.

1.SKL

Varovanci Jura Arsića srečanja v Radencih proti Muri niso pričeli po svojih željah, že v peti minuti je Mateo Tomašić poskrbel za vodstvo črno-belih. Rdeče-beli so se odlično odzvali in vsega osem minut zatem rezultat poravnali, ko je mrežo domačih zatresel Staš Kraner. V nadaljevanju so gostitelji uspeli zadeti še enkrat, končni rezultat srečanja je v trinajsti minuti drugega polčasa postavil Jonathon Tobias Rec. Rdeče-beli so sezono sklenili na enajstem mestu prvenstvene lestvice.

Mura : Nova KBM Aluminij 2:1 (1:1)

Strelci: 1:0 Tomašić 5`, 1:1 Kraner 13`, 2:1 Rec

Mura: Lampret, Tomašić, Sečkar (32` Brdik), Ružič, Uranek, Kosi (87` Jerebic), Leljak (46` Rec), Vidmajer (71` Fišer), Kolbl, Sečkar (71` Ignjić), Anželj. Trener: Robert Koren.

Nova KBM Aluminij: Šmigoc, Strelec, Kraner (73` Gobec), Repina, Metličar Fric (88` Gajšek), Hamler, Drevenšek (52` Kotnik), Dovečar (57` Tomasović), Čeh, Kosar, Žerjav. Trener: Jura Arsić.

 Rumeni kartoni: S. Sečkar, Tomašić, N. Sečkar, Fišer.

U15

Po reprezentančnem premoru je bila ponovno na delu tudi selekcija do 15 let, slednja je doma gostila velenjski Rudar in dodobra napolnila mrežo gostov. Srečanje so varovanci Andraža Mlakarja pričeli odlično in povedli že v 3. minuti, ko je mrežo gostov načel Žiga Krašovec. V 19. minuti je vodstvo povišal Urban Pukl. Le sedem minut zatem je rezultat prvega polčasa postavil Jaša Maričić, ki je uspešno izvedel strel iz bele točke. V nadaljevanju je na sceno najprej z dvema zadetkoma stopil Gal Jevšenak. Šesti zadetek za rdeče-bele je dosegel Peter Rahle, končni rezultat pa je postavil Tine Gorše.

Aluminij : Rudar Velenje 7:0 (3:0)

Strelci: 1:0 Krašovec 3`, 2:0 Pukl 19`, 3:0 Maričić 26`-11m, 4:0 Jevšenak 45`, 5:0 Jevšenak 49`, 6:0 Rahle 68`, 7:0 Gorše 77“

Aluminij: Zorger, Ali, Jevšenak, Krašovec (57` Janžekovič), Šmigoc, Pukl (62` Obrovnik), Robin (57` Vegan), Petek, Modrič (41` Premzl), Rahle, Maričić (53` Gorše). Trener: Andraž Mlakar.

Rudar Velenje: Kos, Rodić, Čizmić (53` Štruc), Turinek (59` Hojnik), Mežnar, Dogdić, Krenker, Primožič (41` Aćimović), Ećimović, Slemenšek, Hasanić (41` Čebular). Trener: Franci Oblak.

Rumeni kartoni: Premzl; Čizmić, Slemenšek

Starejše dečke prihodnji vikend čaka predzadnji 25. krog v katerem se bodo odpravili v goste k Jarenini. Srečanje bo na sporedu v soboto 13. maja ob 11:00 uri.