Varovanci Simona Vidoviča so že v petek odigrali srečanje 21. kroga EON Nextgen lige proti velenjskemu Rudarju.

V prvem polčasu sploh v prvem delu so rdeče-beli nadzirali potek igre, ter si ustvarili kar nekaj pol priložnosti, a prvi so na srečanju zadeli gostje, potem ko je Lan Mesarič nepravilno oviral gostujočega napadalca v kazenskem prostoru je Marin Galić Bosnić Jana Petka premagal iz najstrožje kazni.

Ko je že vse kazalo na to, da bodo rdeče-beli vknjižili prvi poraz v nadaljevanju prvenstva pa so do strela iz bele točke prišli tudi rdeče-beli, tekla je že druga minuta sodnikovega dodatka, ko je Maj Škoflek poskrbel, da je točka ostala v »šumi«.

Aluminij : Rudar Velenje Korektbau 1:1 (0:1)

Strelca: 0:1 Galić Bosnić 38`-11m, 1:1 Škoflek 92`-11m

Aluminij: Petek, Colnarič, Popović (46` Kramberger), Simonič, Vuković (58` Kosar), Repina, Škoflek, Mesarič, Škerget, Brumec, Žerjav. Trener: Simon Vidovič.

Rudar Velenje Korektbau: Brecl Ojsteršek, Plazl, Nahtigal (55` Dogodić), Štitić (58` Krejić), Abbas (60` Brajković), Galić Bosnić (68` Avdić), Majhen, Šehović, Križnik, Milojšek, Šeparović (84` Marsel). Trener: Dragan Rajković.

Rumeni kartoni: Simonič, Mesarič, Kramberger; Nahtigal, Majhen, Šehović.

V naslednjem krogu rdeče-bele čaka gostovanje pri lendavski Nafti, srečanje 22. kroga EON Nextgen lige bo odigrano v nedeljo 17. marca ob 15:00 uri v Hotizi.