Včeraj so varovanci Simona Vidoviča prvič v nadaljevanju prvenstva gostovali in pri Iliriji vknjižili točko.

V tekmo so rdeče-beli vstopili izjemno in povedli že v 6. minuti, ko je domačega vratarja ugnal Maj Škoflek. Dobrih osem minut so rdeče-beli potrebovali, da so povišali vodstvo Nejca Dermastijo je premagal Enej Kramberger. V 33. minuti srečanja so gostitelji rezultat znižali, ko je Jana Petka premagal Denis Videnović. A le tri minute zatem so rdeče-beli z zadetkom Klemna Rahleta ponovno pobegnili za dva zadetka. A tudi to vodstvo z dvema zadetkoma ni trajalo dolgo, saj je le dve minuti zatem Denis Videnović še drugič premagal Jana Petka, tokrat je bil natančen iz bele točke. Končni rezultat srečanja so gostitelji postavili v četrti minuti nadaljevanja ko je v polno meril Jure Novak.

Ilirija Extra-Lux : Aluminij 3:3 (2:3)

Strelci: 0:1 Škoflek 6`, 0:2 Kramberger 14`, 1:2 Videnović 33`, 1:3 Rahle 36`, 2:3 Videnović 38`-11m, 3:3 Novak 49`

Ilirija Extra-Lux: Dermastija, Stojinović, Štricelj, Videnović, Puc (46` Lukežič), Novak (87` Pori), Kračun, Škof, Mušič (90` Pavlič), Bartolj, Lepoša (76` Stojnić). Trener: Adam Zagorec.

Aluminij: Petek, Colnarič, Simonič, Repina (19` Čeh (59` Žerjav)), Škoflek, Mesarič, Škerget, Brumec (79` Vuković), Kramberger, Rahle, Glodić (36` Popović). Trener: Simon Vidovič.

Rumeni kartoni: Štricelj, Bartolj, Mušič, Kračun; Rahle, Škerget, Žerjav.

Rdeče-beli bodo v 21. krogu Eon Nextgen lige v petek 8. marca ob 15.00 uri gostili velenjski Rudar.