Mladinci in kadeti so danes odigrali uvodni spomladanski tekmi, medtem ko so mladinci na umetni travi kidričevskega športnega parka zanesljivo vknjižili nove tri točke, so bili manj uspešni kadeti, ki so na koncu morali priznati premoč gostom iz prestolnice.

1.SML

V dokaj enakovrednem prvem polčasu, so varovanci Simona Vidoviča povedli tik pred odhodom na odmor, ko je gostujočega vratarja Luko Dakića iz najstrožje kazni premagal Maj Škoflek. V šesti minuti nadaljevanja so rdeče-beli na zelenici ostali z igralcem več, saj je pri gostih pordečel Enej Jarković. Številčno prednost so varovanci Simona Vidoviča izkoristili v 65. minut, ko so povišali prednost, potem ko se je med strelce vpisal kapetan Alen Jovanović. Novi komplet treh točk je v končnici srečanja potrdil Klemen Rahle.

Nova KBM Aluminij : Bravo Mastercard 3:0 (1:0)

Strelci: 1:0 Škoflek 44`-11m, 2:0 Jovanović 65`, 3:0 Rahle 90`

Nova KBM Aluminij: Petek, Colnarič (91` Gajšek), Jovanović, Hempt (88` Hren), Simonič, Škoflek (81` Macanović), Čeh, Škerget (91` Chekov), Mihalič Rader, Rahle, Krušič (77` Benotič). Trener: Simon Vidovič.

Bravo Mastercard: Dakić, Hovnik, Trdin, Jarkovič, Gaberšek Rotovnik (61` Marinković), Pučnik (86` Velepič), Porić, Midžan (73` Cverle), Žle (58` Dagarin), Stražišar, Karo (73` Mraz). Trener: Matej Drobnič.

Rumeni kartoni: Hempt, Colnarič, Mihalič Rader; Porić, Stražišar

Rdeči karton: Jarkovič 51` – Bravo Mastercard

1.SKL

Varovanci Primoža Goršeta so proti Bravu, ki trenutno zaseda drugo mesto na prvenstveni lestvici srečanje začeli odlično in v 25. minuti povedli, ko je Žiga Kosar premagal Žana Trivunčevića. Dobrih pet minut pred odhodom na odmor so gostje rezultat poravnali, domačega vratarja Aneja Zupana je iz najstrožje kazni ugnal Kobi Bajc. Rdeče-beli so naravnost fantastično vstopili v nadaljevanje srečanja in že v tretji minuti drugega dela še drugič na srečanju povedli, za novo vodstvo je poskrbel Staš Kraner. A končnica srečanja je povsem pripadla gostom, najprej je v dobrih enajst minut pred iztekom rednega dela Rok Kopatin rezultat poravnal, le šest minut zatem pa je napadalec Brava še drugič na srečanju premagal Aneja Lista in poskrbel za poraz rdeče-belih.

Nova KBM Aluminij : Bravo Nova KBM 2:3 (1:1)

Strelci: 1:0 Kosar 25`, 1:1 Bajc 40`-11m, 2:1 Kraner 48`, 2:2 Kopatin 79`, 2:3 Kopatin 85`

Nova KBM Aluminij: Zupan, Letonja, Strelec, Kraner (70` Gobec), Repina, Hamler (82` Dovečar), Grbavac, Čeh (86` Schaubach), Kosar, Kotnik (86` Veber), Domjanovič. Trener: Primož Gorše.

Bravo Nova KBM: Trivunčević, Jančič, Čenčič, Judež, Bajc, Kopatin, Junčaj (70` Drobež), Grohar (90` Kraševec), Kavčič (46` Kraševec), Drobnič, Šabotić (92` Selan). Trener: Janez Ferk.

Rumeni kartoni: Kraner, Zupan, Hamler, Strelec; Bajc, Šabotić.

V naslednjem krogu rdeče-bele čaka gostovanje v Kopru. Kadetsko srečanje na Bonifiki se prične ob 12.00 uri, medtem ko bodo mladinci svoje srečanje odigrali 14.30 uri.