Rdeče-beli so v tretji tekmi spomladanskega dela vknjižili prvi komplet treh točk v gosteh pri Radomljah. V izjemnem prvem polčasu je terensko premoč kronal Tin Matić, v drugem delu je prav napadalec rdeče-belih s svojim drugim zadetkom poskrbel za povišanje vodstva. Mlinarji so v končnici srečanja z zadetkom Nina Kukovca postavili končni rezultat.

Športni park Domžale; gledalcev: 350

Sodniki: Antič Mihael, Pospeh Tomislav, Jug Tadej, Tozan Mateo, VAR: Ponis Roberto, Halilović Denis. Delegat: Zrimec Mihael.

Strelci: 0:1 Matić 27`, 0:2 Matić 78, 1:2 Kukovec 91`

Kalcer Radomlje: Velić, Ševelj, Hrvoj (58` Pogačar), Davidović (65` Marković), Vokić, Da Cruz, Barnabas, Koderman (79` Kukovec), Dobrovoljc, Šošić, Korun. Trener: Oliver Bogatinov.

Aluminij: Jovanović L., Pečnik, Martić, Pišek, Jagić (89` Brkljača), Kosi (64` Šubarić), Jovan (76` Baskera), Jovanović S. (64` Gorenak), Matić, Kljun (76` Susso), Koblar. Trener: Robert Pevnik.

Rumeni kartoni: Dobrovoljc, Hrvoj, Vokić, Pogačar; Jovanović S., Jagić, Jovanović L., Brkljača

Glavni strateg rdeče-belih je glede na zadnje srečanje proti Kopru v začetni enajsterici opravil dve zamenjavi, na levem bočnem položaju je zaradi lažje poškodbe Roka Schaubacha tokrat pričel Gašper Pečnik, medtem ko se je po odsluženi kazni zaradi rdečega kartona proti Mariboru v začetno enajsterico vrnil Gašper Jovan, ki pa tokrat ni začel na desnem bočnem položaju ampak v zvezni vrsti, na klopi je srečanje tokrat pričel Gal Gorenak.

Že uvod v srečanje ob Kamniški Bistrici je povsem pripadel rdeče-belim, že v četrti minuti je Gašper Jovan z glavo po podaji Toma Kljuna iz kakih petih metrov poskušal zatresti mrežo, a je bil na mestu vratar mlinarjev Emil Velić, ki je poskus Jovana zaustavil.

V 20. minuti so rdeče-beli pletli napad po levi strani, Gašper Jovan je poskušal s predložkom v kazenski prostor, žogo je izbil branilec Radomelj, a le do Janeza Piška, ki je žogo zaustavil na dobrih petindvajsetih metrih od vrat gostiteljev, ter se nemudoma odločil za strel proti vratom, Emil Velić se je še enkrat več izkazal in žogo izbil v kot. Le dve minuti zatem nova izjemna priložnost za rdeče-bele, Tomislav Jagić je skoraj iz polovice igrišča poslal imeniten predložek za branilce Radomelj, najbolj hiter pri žogi je bil Gašper Jovan, a tudi v drugo mu je veselje preprečil Emil Velić.

Ob koncu 27. minute je Tomislav Jagić ponovno poslal izjemno natančen predložek v kazenski prostor, za hrbti branilcev gostiteljev se je znašel Tin Matić, ki je z izjemno natančnim in močnim strelom v bližnji kot nekoliko iz desne premagal Emila Velića, za  vodstvo rdeče-belih.

Praktično že v naslednjem napadu so rdeče-beli ponovno zapretili, Tomislav Jagić še je enkrat več imenitno poslal žogo v kazenski prostor, ponovno je bil pri njej Gašper Jovan, a še enkrat več se je z izjemnim posredovanjem izkazal Emil Velić.

V nadaljevanju so prvi zapretili gostitelji, v enajsti minuti nadaljevanja je Stjepan Davidović iz leve strani poslal predložek na drugo vratnico, v skoku je bil najvišji Tin Hrvoj, ki je že premagal Lana Jovanovića, a je žogi pot v mrežo preprečila prečka. V 63. minuti so mlinarji izpeljali hiter protinapad po desni strani, ki ga je s strelom iz obrata iz roba kazenskega prostora zaključil Caio Da Cruz, a je Lan Jovanović brez težav strel domačega napadalca ustavil. Le tri minute zatem je ponovno zapretil Da Cruz, tokrat je po lepi podaji iz desne streljal mimo vrat Lana Jovanovića.

Sledila je 77. minut, Žan Baskera je na svoji polovici žogo odvzel Visku Ševlju, ter po dvojni podaji z Mariom Šubariće, krenil proti kazenskemu prostoru, kjer je nekoliko leve strani ob Urošu Korunu poskušal s strelom po tleh, Emil Velić, je poskus Žana Baskere izbil, a le do Tina Matića, ki je iz dobrega metra poskrbel za povišanje vodstva rdeče-belih ob Kamniški Bistrici.

Dve minuti zatem so ponovno zapretili Radomljani, rdeče-beli so žogo izbili iz svojega kazenskega prostora, a le do Mosesa Barnbabsa, ki je poskušal s strelom iz roba kazenskega prostora, a žoga je zletela mimo desne vratnice. Dobri dve minuti pred iztekom rednega dela so si Radomljani priigrali še eno priložnost za znižanje zaostanka, a je Nino Kukovec iz bližine nekoliko iz desne strani streljal mimo vrat Lana Jovanovića.

V zadnji minuti rednega dela, so si rdeče-beli priigrali še eno izjemno priložnost, Bamba Susso, je osvojil žogo na svoji polovici, krenil proti vratom Radomelj in lepo opazil vtekajočega Marka Brkljačo, ki se je sam znašel pred Emilom Veličem, a še enkrat več se je izkazal domači vratar, odbito žogo je mimo leve vratnice poslal tudi Bamba Susso.

V prvi minuti sodnikovega dodatka je v kazenski prostor žogo poslal Uroš Korun, žoga je nekako prišla do Nina Kukovca, ki je iz bližine poskrbel za končni rezultat srečanja.

Rdeče-beli so se z zmago zavihteli na osmo mesto prvenstvene lestvice, že v soboto pa jih čaka nova prvenstvena tekma, ko v »šumo« prihaja ekipa ljubljanske Olimpije.