Nogometni klub Aluminij Kidričevo in zagrebški Dinamo sta se dogovorila o podaljšanju posoje za devetnajstletnega vezista Marka Brkjačo.  

Marko Brkjača, ki je na posojo prišel pred začetkom prvenstva, se je po uvodnem delu priprav z zagrebškim Dinamom ponovno priključil rdeče-belim in bo v Kidričevem ostal do konca aktualne sezone. Nekdanji reprezentant mlajših hrvaških reprezentanc je v jesenskem delu Prve Lige Telemach odigral osem tekem, ob tem pa dosegel eno asistenco, kar tri mesece pa je preživel izven pogona zaradi poškodbe zapestja na pripravljalni tekmi.

Ob ponovnem prihodu v »šumo« je devetnajstletni vezist poudaril, da je bila odločitev o ponovnem prihodu zelo lahka, in da verjame, da bo lahko po najboljših močeh pomagal ekipi k zastavljenim ciljem: »Odločitev, da pridem nazaj ni bila težka, ekipa je zares dobra, pogoji za delo so imenitni, zelo kvalitetni, zares mi je bilo v Kidričevem všeč. Všeč mi je bilo delo strokovnega štaba, vsi ljudje v klubu so me lepo sprejeli in odločitev, kje nadaljujem svojo pot je bila zato toliko lažja, sploh, ker si je tudi Nogometni klub Aluminij želel, da pridem nazaj. Zares mi je žal glede odsotnosti, zaradi poškodbe, ki se mi je zgodila, sedaj sem odlično pripravljen, verjamem, da bom s svojim doprinosom pomagal ekipi, trenerju, vsem v Kidričevem k zastavljenim ciljem.«