Osma okrepitev zimskega prestopnega roka je izkušeni enaintridesetletni levi bočni branilec Mario Musa. Hrvaški levi bočni branilec je nazadnje nosil dres hrvaškega prvoligaša  NK Lokomotiva, rdeče-beli dres pa bo nosil vse do konca letošnje sezone.

Enaintridesetletnik je svojo bogato kariero pričel v Samoborju od koder je še v kadetskem staležu prestopil v zagrebški Dinamo, od koder ga je v začetku članske kariere prvič pot vodila k zagrebški Lokomotivi. Mario Musa je svojo kariero nato nadaljeval v Izraelu pri Maccabi Haifi, od koder je sledila pot na Švedsko, kjer je branil barve Hammarbya. Iz Švedske se je vrnil v Zagreb, kjer je najprej nosil dres Dinama, nazadnje pa Lokomotive. V Prvi Hrvaški nogometni ligi je skupaj vknjižil 168 nastopov, v katerih je 11 krat zatresel nasprotnikovo mrežo, in ob tem prispeval tudi 14 asistenc.

Mario Musa je med drugim, ki je med drugim vknjižil tudi dva nastopa za selekcijo U19 in dva nastopa za selekcijo U21 je v svojem prvem rdeče-belem intervjuju poudaril, da je prišel v Kidričevo, da pomaga rdeče-belim s svojimi izkušnjami v boju za obstanek med prvoligaško elito: »V Kidričevo sem prišel, da pomagam Aluminiju pri svojem največjem cilju letošnje sezone, to je obstanku med elito. Verjamem, da se lahko pomaknemo iz dna lestvice, saj sem ob prihodu opazil, da je ekipa zelo dobro pripravljena, da trener opravlja odlično delo na treningih, predvsem pa ima ekipa, nekaj izjemnih posameznikov. Razlika, do mest, ki vodijo k obstanku ni prevelika, tako da se nadejam, da bomo s pravim pristopom že v ponedeljek napravili prvi korak k cilju, ki je pred nami.«

Mario, dobrodošel v »šumi«!