Maj Škoflek je drugi novinec rdeče-belih v poletnem prestopnem roku. Devetnajstletni vezist je po končanem mladinskem staležu priključen k članski ekipi, zvestobo pa je rdeče-belim obljubil do 30.6.2027.

Maj Škoflek je v lanski sezoni 1. slovenske mladinske nogometne lige, ki so jo rdeče-beli sklenili na odličnem četrtem mestu predstavljal gonilno silo mladinske ekipe v prvenstvu. V 20 nastopih za mladinsko ekipo, se je devetnajstletni igralec sredine igrišča, kar 13 krat vpisal med strelce, in bil s tem dosežkom prvi strelec svoje ekipe, v celotni mladinski ligi pa je sezono sklenil na petem mestu lestvice strelcev.

Ob podpisu profesionalne pogodbe in priključitvi k članski ekipi pa je Maj Škoflek poudaril, da je pogodba odraz zaupanja kluba, in da bo naredil vse, da bo s trdim delom naredil vse, da bo zaupanje povrnil: »Pogodbo vidim, kot nagrado za moje dosedanje delo, kot zaupanje kluba v mene. Seveda, me sedaj čaka povsem drug nivo, ki sem ga bil vajen, vendar sedaj je vse odvisno od mene, da si s trdim delom izborim priložnost, ter da na koncu koncev potrdim zaupanje kluba v mene.«

Maj, dobrodošel v članski ekipi rdeče-belih.