Luka Štor se seli v Nemčijo! Enaindvajsetletni napadalec, po odličnih predstavah v rdeče-belem dresu odhaja v Nemčijo, kjer bo odslej nastopal za Dynamo Dresden, ki nastopa v 2. Bundesligi.

Nogometni klub Aluminij se zahvaljuje Luki Štoru za izjemne predstave, ki jih je nanizal v rdeče-belem dresu. Enaindvajsetletni napadalec je za člansko ekipo Aluminija v Prvi Ligi Telekom Slovenije in pokalnem tekmovanju zbral 33 nastopov in dosegel 9 zadetkov.

Luka Štor se je ob prestopu posebej zahvalil soigralcem, ki jim želi čim uspešnejšo sezono v nadaljevanju prvenstva: »Za vedno bom hvaležen Nogometnemu klubu Aluminij, ki mi je dal priložnost, da sem lahko zaigral in občutil Prvo Ligo. Rad bi se zahvalil vsem trenerjem tako Oliverju Bogatinovu kot Slobodanu Gruborju, da so verjeli vame. Predvsem pa gre zahvala vsem dosedanjim soigralcem, ki so mi pomagali, da sem sploh dobil to priložnost za prestop, želim jim čim uspešnejšo sezono.«

»Gre za največji transfer v zgodovini kluba, zraven tekmovalnih rezultatov postajamo vedno bolj zanimivi za igralce, ki želijo napredovati in jim naš klub predstavlja odskočno desko za prestop v drugi klub,« je po prestopu Luke Štora poudaril direktor Nogometnega kluba Aluminij Borut Arlič.

Luki želimo uspešno nadaljevanje njegove športne kariere.

#klubnasihsrc #rdecebeli