Četrta okrepitev zimskega prestopnega roka je petindvajsetletni vratar Lovro Juric. Hrvaški vratar je nazadnje nosil dres hrvaškega prvoligaša NK Istre, rdeče-beli dres pa bo kot posojen nogometaš nosil do konca letošnje sezone.

Petindvajsetletni vratar je svojo kariero pričel v hrvaškem klubu NK Cibalia,  od koder ga je nogometna pot kot mladinca vodila h zabreškemu Dinamu, kjer je igral za drugo ekipo hrvaškega velikana. Kot posojen nogometaš druge ekipe zagrebškega Dinama je branil tudi barve HNK Gorice in nazadnje NK Istre.

Lovro Juric je v svojem prvem rdeče-belem intervjuju poudaril, da upa, da si s trdim delom na treningih izbori mest v ekipi rdeče-belih: »Vesel sem novega izziva, vesel sem, da sem prišel k Aluminiju, da se mi je ponudila priložnost, da se lahko dokažem v Prvi Ligi Telemach. Upam, da bom s svojim delom in prizadevanji dokazal strokovnemu vodstvu, da si zaslužim mesto v ekipi. Prav tako poznam nekaj soigralcev že od prej, iz mladinskega staleža Roko Pršo, z Karlom Plantakom pa sva bila v zagrebškem Dinamu cimra, tako, da upam, da tudi večjih težav s prilagajanjem na novo okolje ne bo.«

Lovro, dobrodošel v šumi!