Prav v zadnjih urah prestopnega roka se je Nogometni klub Aluminij dogovoril o sodelovanju z vezistom Lovrom Grajfonerjem, ki bo rdeče-belim kot posojen igralec NK Maribora pomagal do konca sezone.

Dvajsetletni vezni igralec je zadnje pol sezone, prav tako kot posojen igralec NK Maribora preživel na Ptuju, pri ptujski Dravi, kjer je v 2. slovenski nogometni ligi vknjižil 17 nastopov in ob tem dosegel še dva zadetka.

Lovro Grajfoner se je že spoznal z ekipo rdeče-belih, ob prihodu v Kidričevo pa je poudaril, da je Aluminij pravi naslov, kjer se lahko s trdim delom dokaže: »Mislim, da sem prišel v zelo organiziran klub. Zahvalil bi se vsem, ki so mi omogočili ta prestop, prav tako menim, da sem na pravem naslovu, da se lahko tukaj s trdim delom dokažem. Mislim, da sem trenutno v dobri formi, tukaj bi izpostavil bivšega trenerja Muamerja Vugdaliča, ki mi je dal veliko priložnosti pri ptujski Dravi. Če bom dobro delal, če mi bo trener zaupal, bom izkoristil vsako minuto, da povrnem zaupanje.«