Prva okrepitev zimskega prestopnega roka je zvezni igralec Leo Čeh. Sedemnajstletnik, ki bo 1. marca dopolnil osemnajst let v Kidričevo prihaja iz ptujske Drave.

Leo Čeh, ki je zvestobo rdeče-belim obljubil za naslednja tri leta prihaja v Kidričevo še kot mladinec, a ima že kar nekaj nastopov tako v 2. slovenski nogometni ligi kot v 3. slovenski nogometni ligi. Za ptujsko Dravo je novi vezist rdeče-belih v drugoligaški konkurenci vknjižil osemnajst nastopov medtem ko je v jesenskem delu za člansko ekipo ptujske Drave v 3. slovenski nogometni ligi vknjižil osem nastopov.

V svojem uvodnem intervjuju je sedemnajstletni Leo Čeh poudaril, da je zadovoljen z možnostjo prihoda v Kidričevo in da si želi z delom napredovati, ter si izboriti mesto tako v članski kot mladinski ekipo: »Zelo sem zadovoljen s prihodom v Kidričevo, občutki so zares dobri. Danes sem že spoznal nove soigralce in z njimi opravil prvi trening. Želim si, da opravim čim več kakovostnih treningov, da se bom na njih dokazal trenerju, ter da bom tudi kot posameznik napredoval in da bom lahko pomagal rdeče-belim tako v članski kot mladinski ekipi.«

Leo Čeh dobrodošel!