Druga okrepitev poletnega prestopnega roka rdeče-belih je Jaka Bizjak, ki v Kidričevo prihaja iz lendavske Nafte. Nogometni klub Aluminij in tridesetletni napadalec sta se dogovorila za dveletno sodelovanje.

Jaka Bizjak je svojo nogometno pot pričel v celjskem Šampionu, od kje ga je pot vodila najprej v Šmartno od tam je tridesetletni napadalec odšel k velenjskemu Rudarju za katerega je zbral 27 nastopov. Iz Velenja je Jako Bizjaka pot vodila v sosednjo Avstrijo h klubu Kirchbah, po petih letih pa je postal član ptujske Drave od koder je januarja 2019 prestopil k lendavski Nafti, kjer je v zadnji sezoni v 22 drugoligaških nastopih dosegel 8 zadetkov, ob tem pa je v dveh pokalnih nastopih vpisal tudi en zadetek. Jaka Bizjak je na drugoligaških zelenicah zbral skupaj 118 nastopov in dosegel 53 zadetkov, medtem ko ima v dosedanji karieri na svojem računu še 24 prvoligaških nastopov v katerih je dosegel en zadetek.  S ptujsko Dravo je v sezoni 2017/18 igral tudi dodatne kvalifikacije za vstop v prvoligaško druščino in v dveh dodatnih tekmah za Ptujčane dosegel tudi dva zadetka.

Tridesetletni napadalec je ob podpisu pogodbe v svojem prvem intervjuju za rdeče-bele poudaril, da želi s svojimi igrami in zadetki poskrbeti za čim več lepih trenutkov v kidričevskem športnem parku: »Želel sem se preizkusit v Prvi Ligi, v svoji karieri sem recimo temu imel že priložnost, ampak takrat prave priložnosti za igro nisem dobil. Za prestop v Kidričevo je prevladala predvsem moja želja po tem, da zaigram v najvišjem rangu slovenskega nogometa. Mislim, da bi lahko ekipi pomagal tudi z mojimi izkušnjami. Seveda se tudi jaz lahko v novem okolju marsikaj naučim, a prepričan sem, da bom s trdim delom na treningih upravičil zaupanje strokovnega vodstva, ob tem pa upam, da bom svoje predstave kronal s čim več zadetki, ter tako poskrbel za čim več lepih trenutkov kidričevskega nogometa.«

Jaka dobrodošel v šumi!