Kadete in starejše dečke je pretekli konec tedna čakalo gostovanje pri ljubljanskem Bravu, iz prestolnice se rdeče-beli vračajo s polovičnim izkupičkom. Kadetom žal ni uspelo ugnati Brava, starejši dečki pa so desetič v letošnji sezoni vknjižili tri točke in z novo zmago vztrajajo na izjemnem drugem mestu prvenstvene lestvice.

U17

Varovanci Jureta Arsića so proti Bravu, ki zaseda sam vrh prvenstvene razpredelnice priznali premoč, Ljubljančani so povedli v 15. minuti, ko je Nika Šmigoca premagal Andrej Pečar. Bravo je svojo prednost povišal dobrih osem minut zatem, v polno je meril Jakob Raspet. Še pred koncem prvega polčasa so gostitelji dosegli tretji zadetek na srečanju, mrežo je zatresel Naj Lulić. Prav Naj Lulić je po slabi uri igre s svojim drugim zadetkom na srečanju postavil tudi končni rezultat srečanja.

Bravo : Aluminij 4:0

Strelci: 1:0 Pečar 15`, 2:0 Raspet 23`, 3:0 Lulić 39`, 4:0 Lulić 58`

Bravo: Tavčar-Žužek, Bizjan, Šimnovec, Lulić (76` Juvan), Blaško, Drobež (73` Brecelj), Kraševec J. (73` Bajec), Pečar (62` Ceferin), Krstić, Kraševec V., Raspet (73` Mikulić). Trener: Janez Ferk.

Aluminij: Šmigoc, Drevenšek, Repina, Kosar, Čeh (76` Vodan), Petek, Dovečar (46` Šmigoc), Modrič (46` Žerjav), Špička (46` Tomasović), Kotnik (46` Rahle), Kramberger. Trener: Jura Arsić.

Rumeni karton: Rahle.

U15

Varovanci Andraža Mlakarja so nadaljevali z izjemnimi predstavami tudi v prestolnici, kjer so vknjižili še deseto prvenstveno zmago. Po dobre pol ure igre je v polno meril Nejc Roman Leljak. V peti minuti nadaljevanja je prednost rdeče-belih povišal Gaj Polanec. Dobrih dvajset minut zatem pa je končni rezultat postavil Tine Gorše. Z novo zmago so se rdeče-beli utrdili na drugem mestu prvenstvene razpredelnice.

Bravo : Aluminij 0:3

Strelci: 0:1 Leljak 33`, 0:2 Polanec 45`, 0:3 Gorše 65`

Bravo: Grom, Mächtig Kožlin, Jovanović, Drobnič (69` Avčin), Bergant (63` Cimperšek), Bronja, Tofaj (69` Istenič), Dimitrijević Šlamberger (63` Lavrič), Jelenc Čančar, Češnovar, Korošec (55` Knafelc). Trener: Matej Drobnič.

Aluminij: Onič, Pečnik, Jesenko (71` Brvar), Leljak, Vidmar (57` Delić), Jevšenak, Polanec (61` Novak), Gorše, Trop (63` Cvek), Janžekovič (63` Mrčinko), Robin. Trener: Andraž Mlakar.

Rumeni karton: Tofaj.

Nov prvenstveni obračun selekciji rdeče-belih čaka v soboto 11. novembra, ko se bosta pomerili z Celjem. Starejši dečki bodo svoje srečanje na celjskem Olimpu pričeli ob 12.00 uri, kadeti pa ob 14.00 uri.