S tekmama proti ljubljanski Olimpiji sta z jesenskim delom tekmovanja končali tudi mladinska in kadetska selekcija rdeče-belih. V prestolnici sta obe selekciji ostali praznih rok, medtem ko so kadeti doživeli visok poraz, so mladinci zmago zeleno-belim prepustili šele v sodnikovem podaljšku, kljub porazu pa bodo varovanci Simona Vidoviča prezimili na odličnem četrtem mestu prvenstvene lestvice.

1.SML

Zadnje mladinsko srečanje v jesenskem delu v Športnem parku Jama so boljše pričeli zeleno-beli, ki so dosegli tudi edini zadetek v prvem polčasu, v 16. minuti je Jana Petka premagal Dino Kojić. Nadaljevanje je bilo bistveno bolj zanimivo, a po dobri uri igre so zmaji povišali vodstvo, v polno je meril Aldin Jakupović. Dobrih osem minut zatem je Maj Škoflek rdeče-bele z zadetkom ponovno vrnil v igro. Rdeče-beli so rezultat poravnali sedem minut pred iztekom rednega dela, ko je lastno mrežo zatresel Dino Kojić. Ko je že vse kazalo na delitev točk, je v tretji minuti sodnikovega dodatka domačim tri točke priigral Jakob Pečjak.

Olimpija Ljubljana : Nova KBM Aluminij 3:2 (1:0)

Strelci: 1:0 Kojić 16`, 2:0 Jakupović 61`, 2:1 Škoflek 68`, 2:2 Kojić 83`-ag, 3:2 Pečjak 93`

Olimpija Ljubljana: Mauricio, Ristić, Uršič (82` Balon), Zupan, Kojić, Mijić, Jakupović (78` Pečjak), Dvoršak (84` Ćejvanović), Janković, Matanovič, Podbregar. Trener: Anton Usnik.

Nova KBM Aluminij: Petek, Colnarič (91` Cugmas), Jovanović, Hempt (57` Simonič), Franci, Škoflek, Mihalič Rader (84` Chekov), Hren, Dukarić, Rahle, Schaubach. Trener: Simon Vidovič.

Rumeni kartoni: Mijić, Ušič, Podbregar, Ristić; Rahle, Dukarić.

1.SKL

Varovanci Primoža Goršeta so proti zeleno-belim, ki zasedajo sam vrh kadetske prvenstvene lestvice, doživeli visok poraz. Zmaji so že v 3. minuti povedli, ko je Lev Bohinc premagal Nejca Punčeca. V 24. minuti so zeleno-beli povišali vodstvo, ko je v polno meril Žan Kovačević, ki je le tri minute z drugim zadetkom poskrbel za še izdatnejšo vodstvo. Tik pred odhodom na odmor je Šan Liao Novak dokončno zapečatil usodo rdeče-belih.

Olimpija Ljubljana : Nova KBM Aluminij 4:0 (4:0)

Strelci: 1:0 Bohinc 3`, 2:0 Kovačević 24`, 3:0 Kovačević 27`, 4:0 Novak 44`

Olimpija Ljubljana: Čebulj (46` Zakrajšek), Oblak, Bohinc (46` Komić), Cedilnik, Pirečnik, Novak, Jelen (46` Šega), Lučić (62` Beganović), Čaušević Ferhatović, Kovačević, Aćimović (67` Mihelič). Trener: Jasmin Jerič.

Nova KBM Aluminij: Punčec (46` Zupan), Letonja, Gajšek (78` Vodan), Strelec, Metličar Fric (67` Kosar), Mesarič, Veber (46` Tomasović), Hamler, Bek, Grbavac (83` Lenart), Kotnik. Trener: Primož Gorše.

Rumeni karton: Šega.

Mladinsko in kadetsko prvenstvo se bo nadaljevalo v drugem vikendu marca prihodnje leto, ko bosta mladinska in kadetska selekcija doma gostili ljubljanski Bravo.