Rdeče-beli tudi po tekmi 7. kroga Prve Lige Telekom Slovenije proti Domžalam ostajajo neporaženi. Potem, ko je za vodstvo v Domžalah po lepi podaji Jureta Matjašiča v 23. minuti zadel Nikola Leko, so Domžalčani končni rezultat postavili v končnici srečanja, ko je Senijad Ibričić premagal Matijo Kovačiča iz najstrožje kazni.

Športni park Domžale, gledalcev: 750

Strelca: 0:1 Leko 23`; 1:1 Ibričić 83`-11m

Domžale: Mulalić, Pišek, Klemenčič, Lazarevič (63` Käit), Ibričić, Mujan (46` Sappinen), Sikošek, Karič, Podlogar, Rom (76` Vuk), Gnezda Čerin

Aluminij: Kovačić, Kontek, Petrovič, Matjašič, Vrbanec, Leko, Ploj (74`, Amuzie), Živković, Jakšić, Martinović, Krajnc (62` Marinšek)

Rumeni kartoni: Pišek, Krajnc, Kontek, Marinšek, Jakšić

Srečanje v domžalskem športnem parku so podjetneje pričeli Domžalčani, ki so prvič resneje zapretili že v peti minuti, ko je poskušal Tonči Muajan, žoga pa je iz dobrih štirinajstih metrov zletela mimo leve vratnice Matije Kovačića. Rdeče-beli so prvič zapretili v 10 minuti srečanja, ko je po krasni podaji kapetana Matica Vrbanca z glavo poskušal Nemanja Jakšić, a je žoga zletela mimo cilja.

V 23. minuti pa akcija za vodstvo rdeče-belih. Po desni strani je v kazenski prostor prodrl Jure Matjašič, ki je po lepem preigravanju lepo zaposlil Nikolo Leka, ki je iz dobrih enajstih metrov premagal Ajdina Mulalića.

Le tri minute zatem so zapretili Domžalčani po podaji Senijada Ibričića v kazenski prostor je iz bližine poskušal Matija Rom, najprej je odlično posredoval Matija Kovačić, v drugem poskusu pa je domžalski igralec žogo poslal čez gol.

V 34. minuti so bili blizu povišanja vodstva ponovno rdeče-beli, Alen Krajnc je po desni strani lepo prodrl v kazenski prostor, po preigravanju zaposlil Nikola Leka, ki je poskušal iz dobrih osemanjstih metrov, a je Ajdin Mulalić žogo odbil v kot. V 43. minut še ena lepa akcija rdeče-belih Nemanja Jakšić je iz desne strani poslal žogo v kazenski prostor, do strela je prišel Ante Živković, ki je poskušal »s prve« a je ponovno odlično posredoval Ajdin Mulalić.

V drug polčas so podjetneje vstopili gostitelji, ki so že v tretji minuti drugega dela zapretili po kotu, je do strela prišel Rauno Sappinen, a je žoga zletela tik ob desni vratnici, tako je ostalo pri vodstvu rdeče-belih.

Ponovno so bili blizu povišanja vodstva rdeče-beli v 74. minuti, kapetan Matic Vrbanec je po podaji iz kota našel Stanleya Amuzieja, ki je v igro vstopil tik pred tem in že v prvem dotiku zatresel vratnico domžalskih vrat. Le dve minuti zatem so se še drugič tresla domžalska vrata, kapetan rdeče-belih je iz dobrih dvajsetih metrov sprožil močan strel a je Ajdin Mulalić žogo izbil v prečko.

V 82. minuti srečanja izenačenje v Domžalah, ob strelu Sikoška je v roko zadela Nemanjo Jakšića, glavni sodnik srečanja Bojan Mertik je pokazal na belo točko, iz najstrožje kazni pa je Matijo Kovačića premagal Senijad Ibričić.

V 88. minuti so bili povsem blizu popolnemu preobratu Domžalčani, iz roba kazenskega prostora je poskušal Adam Gnezda Čerin, a je Matija Kovačić z izjemno reakcijo žogo izbil v kot. V sodnikovem dodatku so si še zadnjo priložnost na srečanju priigrali rdeče-beli, a je zmago preprečil Tilen Klemenčič.

Rdeče-beli so se z novo točko ponovno povzpeli na vrh prvenstvene razpredelnice, pred drugo Olimpijo imajo točko prednosti, pred tretjo Muro, ki prihaja v soboto v kidričevski športni park pa tri točke prednosti.