Nov četrti novinec poletnega prestopnega  roka Nogometnega kluba Aluminij Kidričevo je danes postal napadalec Filip Kukuličić.

Štiriindvajsetletni visokorasli Črnogorec je svojo kariero začel v rodni Črni Gori pri klubu Zeta Golubovac, in jo nadaljeval pri FK Iskri iz Danilovgrada od koder se je preselil v sosednjo Srbijo, kjer je nosil dres FK Zemuna in Grafičarja.

Filip Kukuličić je zvestobo rdeče-belim obljubil vse do 30. junija 2022, ob podpisu pogodbe pa je poudaril, da so pogoji za delo v Kidričevem vrhunski, ob tem pa upa, da čim prej spozna nove soigralce, ki te dni še preživljajo v karanteni: »V Kidričevo sem prišel, da sebe pokažem v najboljši luči, da pomagam Aluminiju na začrtani poti, ki jo ima klub. Še vedno se nisem spoznal z vsemi soigralci, ampak ne dvomim v to, da me nebi sprejeli tako kot treba. Pogoji za delo so vrhunski, vse je na meni, da pokažem kar seda dobre in učinkovite predstave. Seveda kot napadalec upam, da bom s svojimi zadetki Aluminiju čim bolj pomagal pri borbi za čim višjo uvrstitev tako v prvenstvu kot v pokalnem tekmovanju.«