Robert Pevnik je s svojimi varovanci v Celju pri trenutno vodilni ekipo Prve Lige Telemach odigral zadnje pripravljalno srečanje pred nedeljskim nadaljevanjem prvenstva.

Grfoje, so od samega začetka srečanja zagospodarili na zelenici in praktično iz prvega resnega poskusa tudi povedli, ko je Lana Jovanovića, po preigravanju v kazenskem prostoru premagal Egor Putsev. Le nekaj minut zatem je pri odbiti žogi Lana Jovanovića najhitrejši bil celjski kapetan, ki je z drsečim startom ob Aleksandru Zeljkoviću poskrbel za občutnejše vodstvo. Rdeče-beli do v 22. minuti uspeli rezultat znižati, vendar je sodniška trojka označila prepovedan položaj. Zaključek prvega polčasa je pripadel grofom oziroma kapetanu Celja Denisu Popoviću, slednji je svoj drugi zadetek dosegel v 31. minuti, dobrih šest minut zatem pa je po izjemni akciji praktično sam znašel pred Lanom Javanovićem in ga premagal še tretjič v srečanju.

V drugem polčasu so rdeče-beli strnili svoje vrste, ter odigrali boljše kot v prvem polčasu, nagrada za boljšo predstavo v nadaljevanju je prišla v 68. minuti, ko je Marko Brkljača postavil tudi končni rezultat srečanja.

Strelici: 1:0 Prutsev 8`, 2:0 Popović 12`, 3:0 Popović 31`, 4:0 Popović 36`, 4:1 Brkljača 68`

Aluminij: Jovanović, Pečnik, Zeljković, Koblar, Jovan, Pišek, Jagić, Gorenak, Bilyi, Susso, Matić. Igrali so še: Kosi, Brkljača, Jovanović, Barnabas, Kljun, Baskera, Šubarić.