Prva okrepitev zimskega prestopnega roka je vratar David Nwolokor. Šestindvajsetletni vratar v Kidričevo prihaja kot posojen nogometaš hrvaškega prvoligaša HNK Rijeke.

Nigerijski vratar, ki ga pogodba z rdeče-belimi veže leto in pol je svojo evropsko nogometno pot pričel prav na Rijeki, kjer je bil najprej član druge ekipe. Iz Rijeke ga je pot vodila v Šibenik, ter v Bosno in Hercegovino, kjer je branil za NK Vitez, od tam pa k slovaškemu Orion Tip Sered, kjer je nazadnje branil kot posojen član hrvaškega prvoligaša.  

V svojem prvem intervjuju za rdeče-bele je  David Nwolokor poudari, da upa in si želi, da pomaga klubu na poti k zastavljenim ciljem: »Prvi vtisi o Kidričevem so dobri in pozitivni. Tukaj na Kidričevem je zares ogromno igrišč in pogoji za delo so zelo dobri. Z novimi soigralci mislim, da sem se ujel, a nedvomno bom potreboval še nekaj časa, da se privadim na delo v Kidričevem. Zase si želim, da z dobrimi predstavami opozorim nase, da si skušam priboriti mesto v ekipi in s tem pomagam ekipi, na poti navzgor.«

David Nwolokor dobrodošel!