Rdeče-bele že jutri čaka nova prvenstvena preizkušnja, v okviru 25. kroga se odpravljajo v Domžale, kjer se bodo pomerili z tamkajšnjim prvoligašem. Srečanje v Športnem parku Domžale se bo pričelo ob 15.00 uri, pravico na srečanju ob Kamniški Bistrici pa bo delil najizkušenejši slovenski sodnik Damir Skomina.

Po torkovem domačem porazu proti ljubljanski Olimpiji, se rdeče-beli še drugič v aktualni sezoni podajo v boj proti Domžalčanom. Varovanci Slobodana Gruborja so v letošnji sezoni uspešnejši od Domžalčanov, uvodni obračun v Domžalah se je končal brez zmagovalca, novembrski obračun v Kidričevem pa so rdeče-beli dobili z 4:2. Spomnimo za domžalsko točko konec avgusta je poskrbel Nikola Leko.

Rdeče-beli se v Domžale odpravljajo oslabljeni, saj pravice nastopa zaradi kazni rumenih kartonov nimata dva pomembna člena začetne enajsterice. V obrambi bo manjkal Ivan Kontek, v vezni liniji pa bo Slobodan Grubor pogrešal Jureta Matjašiča, ki je proti Olimpijo dosegel prvi letošnji zadetek v prvenstvu.

Nekaj težav imajo pred obračunom tudi Domžalčani, med drugim ne bo nastopil Branko Ilić. Kljub nekoliko slabšim predstavam v spomladanskem delu pa rdeče-beli gradijo optimizem na drugem polčasu, ki so ga prikazali proti ljubljanski Olimpiji. Zagotovo bodo varovanci Slobodana Grubora na veliki preizkušnji sploh v obrambni liniji, a kot pred srečanjem z Domžalčani opozarja Renato Pantalon, je potrebno prikazati takšno predstavo kot v drugem delu torkovega srečanja, da bodo točke prišle v Kidričevo: »Pričakujemo težko tekmo in veliko dela, ampak smo dobra in kvalitetna ekipa in gremo v Domžale po zmago. Drugi polčas tekme proti Olimpiji je dober primer in pot kako moramo igrati. Pokazati moramo s takšno igro kot proti Olimpiji v drugem delu in iz Domžal se bomo zagotovo vrnili s točkami.«

Srečanje v Domžalah se bo pričelo ob 15.00 uri. V kolikor si srečanja v domžalskem športnem parku ne boste morali ogledati v živo, si ga boste lahko ogledali v neposrednem prenosu na drugem programu Planet TV.