Bamba Susso je sedmi poletni novinec rdeče-belih. Dvajsetletni Gambijec se najboljše znajde na mestu napadalca, v Kidričevo pa prihaja kot posojen član italijanskega drugoligaša Pise.  

Dvajsetletnega napadalca je slovenska nogometna javnost spoznala v lanski sezoni, ko je kot posojen nogometaš italijanske Pise nosil dres Vitanest Bilja. Visokorasli napadalec je v lanski sezoni druge lige v osemindvajsetih nastopih dosegel štirinajst zadetkov, ob tem pa vpisal tudi dve asistenci. Pred lansko sezono je nosil dres rimske Romulea, od koder se je preselil v Piso, v vmesnem času pa je kot posojen nogometaš igral tudi za ekipo Villa Valle.

Dvajsetletni napadalec je v svojem prvem intervjuju za rdeče-bele poudaril, da mu je bila igra rdeče-belih všeč že v lanski sezoni, ko je igral še za Bilje, prav tako pa visokorasli napadalec ne želi napovedovati nič, saj upa, da bodo na igrišču govorila njegova dejanja: »Seveda poznam slovenski nogomet, z njim sem se spoznal v lanski sezoni, ko sem nosil dres Bilj. V lanski sezoni sem igral proti Aluminiju, že takrat sem občudoval igro Aluminija, ki mi je bila zelo všeč. Všeč mi je način igre, ki ga goji trener Robert Pevnik, tako sem se tudi lažje odločil za prihod v Kidričevo. Zelo vesel sem, da sem prišel v Kidričevo, upam, da se z ekipo čimprej ujamem, prvi vtisi so zares odlični, vsi so me dobro sprejeli. Upam, da bom pomagal ekipi k zastavljenim ciljem, zares pa ne bi rad napovedoval nič, upam, da bodo na igrišču govorila moja dejanja in goli.«

Bamba, dobrodošel v »šumi«!