Kot osma poletna okrepitev poletnega prestopnega roka se iz turškega Sivassporja v Kidričevo ponovno vrača Armin Đerlek. Enaindvajsetletni vezist, bo po pomladanskem igranju za rdeče-bele, v Kidričevem na posoji ostal do konca letošnje sezone.

Armin Đerlek je v pomladanskem delu za rdeče-bele vknjižil 11 prvenstvenih nastopov in ob eni asistenci na zelenicah Prve Lige preživel 720 minut. Svojo nogometno pot je enaindvajsetletni mladi reprezentant Srbije pričel pri OFK Beogradu, ter jo nadaljeval pri beograjskem velikanu Partizanu od koder je prestopil v turški Sivasspor.

Ob svojem drugem prihodu v Kidričevo je uvodoma poudaril, da večino ekipe pozna in da ne bo imel večjih težav pri prilagajanju na delo, ki ga zastavlja glavni trener rdeče-belih Oskar Drobne: »Vesel sem, da sem se dogovoril z Nogometnim klubom Aluminij, da tukaj, kjer sem se v lanski sezoni odlično počutil nadaljujem svojo nogometno pot. Glede na slabši start v sezono upam, da se čimprej, kot ekipa stabiliziramo in začnemo kazati predstave iz lanske pomladi. V Kidričevem poznam večino svojih soigralcev, saj sem že v preteklosti z njimi delil slačilnico, tako da večjih težav s prilagajanjem v ekipi in na delo strokovnega štaba pod vodstvom glavnega trenerja Oskarja Drobneta ne bom imel.«

Armin Đerlek dobrodošel!