Iz Nogometnega kluba Aluminij sporočamo, da klub zapušča napadalec Ante Živković, ki bo svojo kariero nadaljeval v Turčiji pri klubu Umraniyespor.

Sedemindvajsetletni hrvaški napadalec, ki je v Kidričevo prišel v začetku lanske sezone iz NK Dugopolje, je v dresu rdeče-belih v skupaj 37 nastopih dosegel 15 zadetkov. Priljubljeni hrvaški napadalec je blestel v rdeče-belem dresu v zaključku sezone, ko je s številni zadetki in borbenimi predstavami iz tekme v tekmo postajal vse večji ljubljenec navijačev kidričevskega občinstva. 

V svojem zadnjem intervjuju za Nogometni klub Aluminij svojim sedaj že bivšim soigralcem sporoča, da bo od danes naprej njihov največji navijač: »Vsem v klubu, tako soigralcem, upravi, kot strokovnemu štabu bi se zahvalil, da so me od prvega dana sprejeli na najboljši možni način. Aluminij mi bo za vedno ostal v srcu, in od sedaj bom največji navijač Aluminija. Klubu želim srečo v novi sezoni in jim sporočam, naj poskušajo premakniti meje, ki smo jih postavili v pravkar končani sezon, saj je očitno, da klub iz leta v leto napreduje. Prav tako bi se zahvalil vsem navijačem, ki so nas skozi leto bodrili.«

Nogometni klub Aluminij se Anteju Živkoviću zahvaljuje za vse predstave, ki jih je pokazal v rdeče-belem dresu in mu v nadaljnji karieri želi vse najboljše.