Aljaž Krefl se pol leta pred iztekom pogodbe seli iz Kidričevega in bo v nadaljevanju sezone okrepil trenutno tretje uvrščeno ekipo Prve Lige Telemach, ljubljansko Olimpijo.

Aljaž Krefl je v Kidričevo prišel avgusta 2020 iz velenjskega Rudarja in v dresu rdeče-belih vknjižil skupaj 38 nastopov, ob tem pa je dosegel tudi 5 zadetkov in 4 asistence. Levi bočni branilec je v letošnji sezoni Prve Lige Telemach zabeležil 17 prvoligaških nastopov, v katerih je vknjižil 3 zadetke in 1 asistenco.

Sedemindvajsetletni levi bočni branilec je v svojem zadnjem intervjuju poudaril, da je s ponosom nosil rdeče-beli dres in da bo zadnje leto in pol svoje nogometne kariere za vedno nosil v na posebnem mestu: »Rad bi se zahvalil Nogometnemu klubu Aluminij, za vse kar sem v Kidričevem doživel, posebej bi se rad zahvalil strokovnemu štabu, osebju in nenazadnje vsem svojim sedaj že bivšim soigralcem, s katerimi sem delil slačilnico, za korekten in profesionalen odnos. Kljub temu, da odhajam, verjamem v sedaj že moje bivše soigralce, da si bodo na terenu izborili obstanek med prvoligaši. Nogometnemu klubu Aluminij in vsem, ki delujejo v klubu, želim vse dobro, ob enem pa vem in upam, da bo ekipa dosegla zastavljene cilje tudi brez moje pomoči.«

Nogometni klub Aluminij se Aljažu Kreflu  zahvaljuje za vse nepozabne rdeče-bele trenutke in mu želi vse dobro na nadaljnji športni in osebni poti.