1.SML

Mladinska ekipa rdeče-belih je v 14. krogu 1. slovenske mladinske lige doma gostila ekipo Radomelj in vknjižila peto prvenstveno zmago. Varovanci Bojana Flisa so že po pol ure igre vodili z dvema zadetkoma prednosti, ko sta v polno zadela Luka Mesarič in Simon Rogina. Gostje so tik pred odhodom znižali prednost z zadetkom Gala Žinića. V nadaljevanju so povsem prevladovali rdeče-beli, najprej se je še drugič med strelce vpisal Luka Mesarič, delo pa je s kar štirimi zadetki dokončal David Flakus Bosilj.

Aluminij : Kalcer Radomlje 7:1 (2:1)

50; Mesarič 13`, 53`, Rogina 30`, Flakus Bosilj 69`, 70`, 87`, 90`; Žinić 45`

Aluminij: Artič, Sagadin (81` Mlakar), Pečnik, Ljubec, Majcen, Mesarič (67` Novak), Flakus Bosilj, Lipavšek (81` Polak), Ferčec (78` Mencigar), Rogina, Franci (73` Štuhec)

1.SKL

Manj uspešni od mladincev so bili kadeti, ki so doma priznali premoč gostom iz Radomelj. Gostje so povedli tik pred odhodom na odmor, ko je Nejca Peska premagal Kristjan Latinčič. V 54. minuti so gostje prednost povišali, ko je zadel Gaber Kremžar Pančur. V končnici srečanja je rezultat znižal Aljoša Poš.

Aluminij : Kalcer Radomlje 1:2 (0:1)

50; Poš 80`; Latinčič 40`, Krmežar Pančur 54`

Aluminij: Pesek, Meznarič, Strelec, Kmetec, Borovnik, Šebalj, Lorber, Vidovič, Ahec (35` Poš), Kovačec (57` Knaus), Napast

U15 – vzhod

Do izjemno velike zmage so prišli starejši dečki, ki nastopajo v ligi U15 vzhod, saj so kot prvi ugnali vodilni Maribor. Srečanje so sicer boljše pričeli gostje, ki so povedli že v tretji minuti, ko je Jana Petka premagal Luka Baš. Slabih petnajst minut zatem je Matej Rozman uspel rezultat izenačiti. Tik pred koncem prvega dela pa so varovanci Damjana Metličarja uspeli rezultat popolnoma obrniti v svojo korist, ko je najstrožjo kazen uspešno izvedel Črt Vuković. Rdeče-beli so z enajsto zmago zadržali tretje mesto na lestvici.

Aluminij : Maribor 2:1 (2:1)

100; Rozman 17`, Vuković 34`; Baš 3`

Aluminij: Petek, Letonja (70` Metličar Fric), Karo, Colnarič (67` Doberšek), Pučnik (53` Franci), Šega, Brodnjak, Dukarič, Vuković (62` Cesar), Mesarič (47` Kotnik), Rozman