Peta zimska okrepitev rdeče-belih je Tonči Mujan, ki v Kidričevo prihaja na posojo do konca sezone iz Nogometnega kluba Domžale.

Petindvajsetletni levi napadalni vezist, ki bo v Kidričevem nosil dres s številko 23 je svojo kariero pričel v splitskem Hajduku od koder ga je pot vodila v Španijo k drugi ekipi Deportiva. Iz Španije se je vrnil nazaj v Split k Hajduku, vmes odšel na posojo v Zadar od tam pa je odšel v Slovenijo, kjer je igral najprej za Krško, zatem pa okrepil Domžale. Iz Domžal je avgusta 2020 prestopil v turški Ümraniyepor, od koder se je vrnil nazaj v Domžale.

Tonči Mujan je v Prvi Ligi Telekom Slovenije v dresu Krškega in Domžal skupaj zabeležil 104 nastope, ter 19 asistencam dodal še 12 zadetkov. Ob prihodu v Kidričevo je petindvajsetletni Zadarčan poudaril, da želi rdeče-belim pomagati v boju za obstanek s svojimi potezami, asistencami in zadetki: »Ekipa je dobra. Menim, da je bistveno boljša od tega kar kaže lestvica. Govoril sem s trenerjem in športnim direktorjem in prišel do ugotovitve, da je prihod v Aluminij za mene in mojo kariero trenutno najboljša izbira. Upam, da se čim prej vrnem na pot, na kateri sem v slovenskem nogometu že bil, da s svojimi potezami, asistencami, zadetki pomagati Aluminiju v boju za obstanek.«