Za varovanci Roberta Pevnika je še zadnji pripravljalni preizkus, ki so ga rdeče-beli odigrali proti madžarskemu MTK-ju iz Budimpešte v Kranjski Gori.

Rdeče-beli so v Kranjski Gori vknjižili drugi pripravljalni poraz, na koncu visok poraz pa ne odraža povsem dejanskega stanja na zelenici v Kranjski Gori.

Srečanje so imenitnejše pričeli Madžari, ki so povedli v 9. minuti srečanja, ko je v polno meril Nemeth. Madžari so vodstvo povišali v 34. minuti, ko se je med strelce vpisal Zsori. Po dobri uri igre so Madžari še tretjič zatresli mrežo rdeče-belih, natančen je bil Kovacs. Do konca srečanja so Madžari, še dvakrat zatresli mrežo rdeče-belih in se na koncu veselili visoke zmage s 5:0.

Aluminij : MTK Budimpešta 0:5 (0:2)

Aluminij: Banić, Jovan, Koblar, Martić, Zukić, Jagić (76` Crnčec), Gorenak (73` Medved), Marinšek (63` Frešer), Brest (73` Kofi), Borovnik (57` Baskera), Skiba (81` Ciganović). Trener: Robert Pevnik.

Rdeče-beli v zadnjem tednu pred začetkom prvenstva ne bodo odigrali več nobene pripravljalne preizkušnje, srečanje uvodnega kroga 2. slovenske nogometne lige v Krškem pa jih čaka v soboto ob 17:30 uri na stadionu Matije Gubca.