V zadnjem dnevu prestopnega roka je vezno vrsto rdeče-belih okrepil Miloš Šaka. Petindvajsetletni Beograjčan se najboljše znajde na mestu zadnjega veznega igralca, rdeče-beli dres pa bo nosil do 31. maja 2021.

Miloš Šaka je nazadnje branil barve FK Rada, ki nastopa v Super ligi Srbije. V letošnji sezoni je Miloš vknjižil enajst nastopov za ekipo FK Rada ob tem pa dosegel tudi en zadetek. Svojo kariero je petindvajsetletnik pričel pri beograjskem velikanu Partizanu, prav tako pa je vknjižil kar osemnajst nastopov za srbsko reprezentanco do 17 let.

Kot je ob prvih stikih z rdeče-belimi poudaril Šaka je pripravljen, da čim prej prične pomagati varovancem Slobodana Gruborja: »Ko sem dobil klic iz Aluminija, sem takoj pristal na to, da pridem v Kidričevo, sploh ko sem slišal za cilje kluba, ki so visoki. Celotne priprave na spomladanski del sem oddelal z FK Radom, od koder prihajam. Sem pripravljen, trenerju sem na razpolago. Spoznal sem ekipo, Nemanjo Jakšića poznam že od prej. Zaenkrat sem navdušen nad klubom, pogoji, ki so v klubu. Komaj čakam, da bom lahko pomagal ekipi po najboljših močeh.«