Nov član Nogometnega kluba Aluminij je postal stari znanec rdeče-belih Lovro Grajfoner, ki je zadnjih šest mesecev preživel v Kidričevem. Po polletni posoji je dvajsetletni vezist rdeče-belim obljubil dvoletno zvestobo.

Lovro Grajfoner, ki se je navijačem rdeče-belih že predstavil je v lanski sezoni nastopil na sedmih prvenstvenih obračunih, ter pokazal, da gre za izjemno borbenega in nadarjenega nogometaša, ki je svoje prve nogometne korake naredil pri Mariboru.

Ob podpisu pogodbe z rdeče-belimi je Lovro Grajfoner poudaril, da si želi z Aluminijem, kjer se odlično počuti čim boljših rezultatov: »Ekipa je zelo dobra, v njej je veliko talenta. Klub temu, da so nekateri igralci odšli, so jih nadomestili novi. Lanska sezona je bila sploh moja prva v članski konkurenci, želim si, da predstave, ki sem jih že pokazal v rdeče-belem še nadgradim. Pri Aluminiju, kateri res veliko priložnosti nameni mladim nogometašem, si želim narediti v moji nogometni karieri korak naprej, da »odrastem« kot igralec, da se lahko dokažem in da bo Aluminij prava odskočna deska v moji karieri. Kljub karanteni, katera je bila za nas igralce pravi hendikep, vseeno mislim, da smo dobro pripravljeni, imamo dobrega trenerja in strokovni štab, tako se nimamo v prihajajoči sezoni ničesar bat.«