Selekcija rdeče-belih do 17 leta se je vrnila iz petdnevnih priprav v Umagu. V hrvaški Istri so varovanci Primoža Goršeta pili formo pred nadaljevanjem prvenstva v 1. kadetski nogometni ligi.

Priprave na hrvaški obali so potekale po načrtih, ter vsak dan opravili po dva treninga ob tem pa odigrali tudi dve pripravljani tekmi.

V soboto so se rdeče-beli pomerili proti vrstnikom beograjskega velikana Crvene Zvezde, ter premagali renomiranega nasprotnika s 3:0. Varovanci Primoža Goršeta so proti srbskim vrstnikom odigrali odlično srečanje, zadetke za prestižno zmago pa so dosegli Jaka Domjan, Vito Popovič in Aljoša Poš.

Aluminij U17 : Crvena Zvezda U17

V torek so rdeče-beli odigrali še drugo pripravljano srečanje po urniku, ter se pomerili z celjskim Šampionom. Srečanje se je končalo brez zmagovalca z 1:1, edini zadetek na srečanju pa je dosegel Vito Popovič.

Kot je poudaril Primož Gorše, trener selekcije kadetov so njegovi varovanci v hrvaški Istri opravili dobro delo: »Priprave so potekale po načrtu. Vreme in pogoji za vadbo so bili zelo dobri, fantje so vadili zelo zavzeto, domov pa se vračajo polni novih vtisov, kar pa je najpomembnejše domov se vračajo zdravi.«