Potem ko je neurje 3. oktobra v 17. minuti prekinilo srečanje 6. kroga Prve Lige Telekom Slovenije med Aluminijem in Koprom, se bo srečanje jutri ob 17.00 uri nadaljevalo, prav tam kjer se je 3. oktobra končalo.

Kot je že pred nadaljevanjem srečanja razmišlja češki vezist rdeče-belih Marcel Čermak, bo tudi nadaljevanje tekme proti Koprčanom zahtevno: »Pričakujem zahtevno nadaljevanje tekme proti dobremu nasprotniku. Že v »uvodnih« sedemnajstih minutah so pokazali, da gre za dobro ekipo, ampak mi smo prepričani, da bomo prav tako nadaljevali tam, kjer smo ostali pred prekinitvijo, torej pri dobri igri in da bodo točke zagotovo ostale v Kidričevem. Prekinjeno srečanje smo igrali z dobrim tempom, pritiskali smo na nasprotnika, točno tako kot smo pričeli moramo jutri nadaljevati s tekmo, da bodo točke ostale doma.«

Srečanje, ki se bo v kidričevskem športnem parku pričelo ob 17.00 uri si boste lahko ogledali v živo, za vstop na stadion velja nakup vstopnice za prvi izbrani termin tekme, prav tako pa si boste vstopnico lahko jutri kupili tudi pred vstopom v kidričevski športni park. Tekmo med rdeče-belimi in Koprčani bo mogoče spremljati prav tako v neposrednem televizijskem prenosu na drugem programu PlanetTV, za vas pa jo bomo spremljali tudi v živo na družbenih omrežjih. Ob vstopu na stadion veljajo navodila NIJZ, ves čas zadrževanja na stadionu je obvezo nošenje zaščitne maske.