Nova okrepitev Nogometnega kluba Aluminij Kidričevo je Jure Matjašič, ki se v Kidričevo vrača po devetih mesecih igranja za NK Celje.

Devetindvajsetletni izkušeni napadalni vezist je za Nogometni klub Aluminij v preteklosti zbral točno sedemdeset nastopov in ob tem dosegel šest zadetkov in deset asistenc. Po devetih mesecih se vrača iz knežjega mesta, kjer je v dresu Celja zbral devet nastopov. Jure Matjašič, ki bo rdeče-beli dres nosil vse do konca letošnje sezone je v Prvi Ligi Telemach zbral skupaj 195 nastopov.

V uvodnem intervjuju svojega novega udejstvovanja v rdeče-belem dresu je Jure Matjašič poudaril, da, se v Kidričevem počuti kot doma in komaj čaka, da se prvenstvo nadaljuje: »V Kidričevem se počutim, kot doma, celotna situacija glede dela, mi je znana, komaj čakam, da se nadaljuje prvenstvo. Ekipo dobro poznam in mislim, da nam v prihodnosti lahko uspejo dobri rezultati. Zadnje dve, tri sezone je prvenstvo zelo izenačeno, tudi na koncu lanske sezone smo lahko videli, da se lahko situacija menja zelo hitro, zato menim, da se bo tudi za Nogometni klub Aluminij situacija na prvenstveni razpredelnici še popravila.«

Jure dobrodošel ponovno v rdeče-belo družino!