Pretekli vikend je v Ormožu potekal Zimski nogometni turnir NK Ormož, katerega sta se udeležili dve selekciji rdeče-belih. Tako selekcija do 8, kot selekcija do 9 let je v Ormožu turnir, ki je potekal 10. in 11. februarja končala na tretjem mestu.

Selekcija do 8 let, je v uvodnem srečanju z 0:0 remizirala proti mariborskemu Taboru, sledila je zanesljiva zmaga proti prvi ekipi Slaven Belupa s 3:0. V zadnji tekmi skupinskega dela, pa so rdeče-beli slavili z 2:0 proti ekipi Sračinec-Svibovec. V polfinalu so bili od rdeče-belih uspešnejši nogometaši Radelj, v tekmi za tretje mesto pa so rdeče-beli ugnali Slaven Belupo.

Selekcija do 9 let je v uvodnem srečanju slavila proti vrstnikom Kety Emmi Bistrice z 2:1, sledila je zmaga proti vrstnikom Miklavža z 2:0 in na koncu še zmaga proti ekipi drugi ekipi Ormoža z 0:3. V četrtfinalu so rdeče-beli ugnali prvo ekipo Ormoža z 1:0, v polfinalu pa priznali premoč ptujski Dravi z 2:3. V tekmi za tretje mesto so rdeče-beli vknjižili zmago proti ekipi mariborskega Tabora.