DOBRODOŠLI

Dobrodošli na strani nogometnega kluba NK Aluminij!   Preberi več 

 


NOVICE NOGOMETNE ŠOLE
NOGOMETNA ŠOLA    

 

Novice iz Nogometne šole NK Aluminij

S klikom na zavihek Nogometna šola lahko spremljate tekoče novice iz mladinskega in kadetskega moštva NK Aluminij, ekipe U15 ter mlajših selekcij. V kolikor si želite ogledati starejše novice, vam je na voljo arhiv novic.


 

 


ZADNJE NOVICE
ARHIV NOVIC    

 

Vrhunci tekme 25. kroga PLTS

 

Kramer v 7. minuti, Tahiraj v 67. minuti in Škoflek v 77. minuti! V spodnjem video povzetku si lahko ogledate vse tri zadetke včerajšnje tekme Prva liga Telekom Slovenije z NK Rudar Velenje. Naslednje prvoligaško srečanje čaka ekipo Aluminija v Domžalah, 29. marca. Še enkrat čestitke celotni ekipi! Bravo Aluminij!


Ponedeljek, 20. Marec 2017


 

Vrbanec in Janžekovič v mladi reprezantanci

Slovenska nogometna reprezentanca do 21 let bo 24. marca ob 15.30 odigrala prijateljsko tekmo s Hrvaško v Nedelišču. Selektor Primož Gliha je v ta namen vpoklical 23 nogometašev, med katerima sta tudi vratar rdeče-belih Luka Janžekovič in kapetan moštva Matic Vrbanec! Še prej pa prvo ekipo čaka nedeljska tekma v Športnem parku Kidričevo z Rudarjem. Aluminij!

Petek, 17. Marec 2017

 

Povabilo na reprezentančne priprave prejeli ...

Na reprezentančne priprave je vabilo prejelo 10 članov Nogometnega kluba Aluminij in dodatni trije, ki so na čakalnem seznamu.


Priprave in pregledni treningi so potekali v Nacionalnem nogometnem centru Brdo. Za reprezentanco Slovenije do 15 let so vabilo prejeli Plajnšek Aljoša, Oman Jan, Flakus Bosilj David ter na čakanju Majcen Jan in Mencigar Gregor. Za reprezentanco Slovenije do 16 let Mesarič Luka in Bračko Matic. Z reprezentanco Slovenije do 17 let se bo kvalifikacij za nastop na UEFA evropskem prvenstvu udeležil Prelec Nik. Za reprezentanco Slovenije do 18 let pa je na čakalnem seznamu še Mesarič Jakob. Iz članske selekcije so na pregledne treninge mlade slovenske reprezentance dobili povabilo Rogina Anton, Kramer Blaž, Vrbanec Matic in Janžekovič Luka.


Čestitke vsem aluminijašem in uspešno delo še naprej!Sreda, 15. Marec 2017

 

Obiščite našo Facebook stran

S klikom na fotografijo boste obiskali našo Facebook stran, kjer je dostopnih več aktualnih informacij o aktivnostih članske selekcije in mlajših selekcij kluba.


Vabljeni k ogledu in komentiranju!


Petek, 19. Avgust 2016
ZADNJI VIDEO
ARHIV VIDEOV  

 
LESTVICA Prve lige Telekom Slovenije
Mesto KlubTočke
1.Maribor56
2.Olimpija47
3.Domžale43
4.Gorica37
5.Celje35
6.Koper35
7.Rudar29
8.Krško26
9.Aluminij25
10.Radomlje9

GENERALNI
SPONZOR


SPONZORJI    

Vse pravice pridržane © 2015 NK Aluminij