DOBRODOŠLI

Dobrodošli na strani nogometnega kluba NK Aluminij!   Preberi več 

 


1. SLOVENSKA MLADINSKA IN KADETSKA LIGA
LIGA U15

NOGOMETNA ŠOLA    

 


ZADNJE NOVICE
ARHIV NOVIC    

 

Škoflek po treh golih optimističen

Pred nami je nasprotnik 14. kroga Prve lige Telekom Slovenije, ki ima na lestvici le še eno točko prednosti. Tokrat je z nami spregovoril Žiga Škoflek, ki je zadal dva gola za prvoligaško zmago 13. kroga proti Radomljam in gol na pokalni tekmi z Olimpijo.

"Tekma prejšnjega kroga prve lige proti Radomljam je bila za nas zelo pomembna, saj so naš direkten tekmec za obstanek. Sedaj, po zmagi, smo se jim odlepili za osem točk in se približali Krškemu. Ta zmaga je bila zelo pomembna, kajti imeli smo strelsko krizo saj celotna ekipa ni dala gola zelo dolgo. Sedaj menim, da se nam je odprlo in upam, da bo to trajalo tako dolgo kolikor se le da. Gol smo dali včeraj tudi proti Olimpiji in to je bila še dodatna potrditev."

Ekipa se že ozira na naslednjega tekmeca Prve lige Telekom Slovenije, s katerim se bodo srečali v soboto, ob 16. uri. Škoflek dodaja: "V soboto nas čaka tekma s Krškim za katerim zaostajamo eno točko. Pričakujemo čvrsto in trdo tekmo. Igralo se bo predvsem na rezultat, ker bodo te točke izjemno pomembne. Zaradi poškodb sicer z nami na igrišču na žalost niso nekateri ključni igralci, vendar jih bomo ostali poskušali nadomestiti v čim večji meri in verjamem, da bomo zato igrali še bolj s srcem."

Igralcem želimo čimprejšnje okrevanje od poškodb in veliko uspešnih minut v naslednjem krogu!

 

Sreda, 19. Oktober 2016


 

Pokal Slovenije!

Oglejte si včerajšnje poudarke četrtfinalne tekme v Stožicah, ki se je končala z rezultatom 2 : 1 v prid gostiteljem.


Sreda, 19. Oktober 2016


 

Četrtfinale Pokala Slovenije!

Aluminij bo v torek ob 18. uri igral 1. tekmo četrtfinala Pokala Slovenije!

Ekipa se bo ponovno srečala z Olimpijo, vendar tokrat na Stožiškem stadionu. Tekmo bo prenašala TV Slovenija 2.Ponedeljek, 17. Oktober 2016


 

Aluminij le še eno točko za Krškim

Ekipa Aluminija ima po 13. krogu Prve lige Telekom Slovenije pred Radomljami osem točk prednosti, za ekipo Krškega pa zaostaja le še za eno točko. Krčani pa so tudi naslednji nasprotniki, s katerimi se bo Aluminij srečal v soboto ob 16. uri.


Tekma z Radomljčani, ki se je odvila preteklo soboto v Kidričevem, je tako prinesla pomembne tri točke proti priključku ekipi Krškega. V videu si lahko pogledamo poudarke tekme in izjavo trenerja Bojana Špehonje.
Ponedeljek, 17. Oktober 2016


 

Obiščite našo Facebook stran

S klikom na fotografijo boste obiskali našo Facebook stran, kjer je dostopnih več aktualnih informacij o aktivnostih članske selekcije in mlajših selekcij kluba.


Vabljeni k ogledu in komentiranju!


Petek, 19. Avgust 2016
ZADNJI VIDEO
ARHIV VIDEOV  

 
LESTVICA Prve lige Telekom Slovenije
Mesto KlubTočke
1.Olimpija28
2.Maribor27
3.Domžale23
4.Gorica21
5.Celje20
6.Koper18
7.Rudar15
8.Krško13
9.Aluminij12
10.Radomlje4

GENERALNI
SPONZOR


SPONZORJI

Vse pravice pridržane © 2015 NK Aluminij